Community

Home Community

Kruidige Leden is de online community van kruidenliefhebbers.

Mijn doel is om zo alle kruidenliefhebbers in Vlaanderen samen te brengen. Nederlanders zijn uiteraard ook superwelkom (het zou wel kunnen dat jullie af en toe eens een woord niet verstaan, maar vraag dan gerust om verduidelijking 🙂

Ik zie Kruidige Leden als een kanaal waarop we onze kijk op kruiden en gezondheid met elkaar kunnen delen, informatie en artikels delen, elkaar vragen kunnen stellen of gewoon elkaar kunnen vertellen welk kruidig brouwsel we op dit moment aan het maken zijn.

Is je elixir of siroop mislukt of werkt een bepaald kruid voor jou toch op een andere manier dan je in de boeken leest? Deel het hier. Zo helpen we elkaar door het uitwisselen van ervaringen. Evengoed kan je hier info delen of vragen stellen rond gezond leven. Al is er altijd wel die kruidige toets in verweven. Ook receptjes delen is meer dan welkom.

Je kan deze website een beetje bekijken als de Facebook van de kruidenliefhebbers. Je ziet zo bijvoorbeeld het prikbord, waar je updates op kan posten, net zoals op Facebook.

Er zijn daarnaast ook forums, om vragen te stellen, om kennis uit te wisselen, en mensen bij elkaar te brengen.

Naarmate we met meer leden zijn, zullen er later nog functionaliteiten bij komen.

Voel je alleszins vrij om direct te beginnen delen, vragen of gewoon even ‘hallo’ te zeggen! Ik ben superblij dat je er bent!

Anntje